Handlekurv

0 varer 0 kr
 • Frakt fra 79,-
 • Rask Levering!
 • Prisløfte
 • Åpent kjøp

Vinter ekspedisjons telt Mobiba R-34 + Sogra

R-34 allværs dobbeltdukk turtelt for lengre opphold med en kapasitet på opp til 5-6 personer, tilbyr komfortabel overnatting i alle værforhold med totalvekt på kun 28 kg.

Pris: 19250 kr

Video

R-34 allværs dobbeltdukk turtelt for lengre opphold med en kapasitet på opp til 5-6 personer, tilbyr komfortabel overnatting i alle værforhold med totalvekt på kun 28 kg.

Dette er et elegant oppvarmet dobbeltdukk telt fra Mobiba-selskapet (kan ikke brukes som badstutelt) beregnet for helårsbruk. R-34 telt har et snap-on gulv som et alternativ. Lav vekt og fornuftige transport dimensjoner av teltet tillater transport til et fjernt område på en hvilken som helst praktisk transportmåte, inkludert en snøscooter. Det kalles til og med et snøscootertelt i noen miljøer. Men teltet er perfekt for jegere, fiskere og for folk som elsker aktiv opphold i naturen. Tross alle disse egenskaper passer hele teltet i en bag på 28 kg! Oppsett av R-34 teltet tar ikke lenger enn 20 minutter.

I Mobibas beste tradisjoner er R-34 teltet et dobbeltdukk telt med en forsterket ramme laget av D16T-legering. Rammen har en base som gjør det mulig å feste i langsgående og tverrgående elementer. R-34 kommer med den anbefalte langtidsbrennende oppvarmings vedovn Sogra. Denne ovnen vil perfekt takle utfordringen med å oppvarme et så stort rom som i R-34.

Vinter ekspedisjons telt Mobiba R-34 + Sogra kjøp i Norge i butikk

Teltet R-34 er noe bredere enn ellers man er vant med Mobiba. Navnet R-34 sier at det er nesten 4 meter bredt og nesten 3 meter langt. Mønehøyden er mer enn to meter. Det er en mulighet til å øke motstanden mot snøbelastningen ved å sette opp den medfølgende midtstanga. I tillegg til takets utforming som bidrar til naturlig fjerning av snø.

Den romslige teltet R-34 er i stand til å huse en gruppe personer opp mot 6 mann for et komfortabelt opphold og overnatting. R-34 er designet for helårsdrift med sin dobbeldukk og ekstra isolasjon for behagelig opphold om vinteren. I tillegg er dørenhetene utstyrt med en tetningsventil - som er veldig praktisk Mobiba oppfinnelse!

Ventilasjon i R-34 teltet (som i alle Mobiba telt) er godt gjennomtenkt. Det er ventilasjonsventiler med myggnett som er plassert ved ovnen og overfor inngangen til teltet. For ytterligere isolasjon fra bakken kan teltet settes opp enten med snap-on gulv eller vinter gulvplatter. Samtidig sikres tetthet under oppsett med et forkle på ytre lag. Ved å feste forkleet til bakken med sand, snø eller annen praktisk belastning, kan du oppnå ønsket tetthet i teltet. Bardun er inkludert med i pakka for å sikre teltet til bakken og gir nødvendig for motstand mot vindkast.

Detaljert informasjon om egenskapene til R-34.

Følger med R-34 sett:

 1. Forsterket ramme med diameter på rør 16 mm.
 2. Innerduk til teltet laget av slitesterk stoff Oxford Ripstop.
 3. Ytterdukken til teltet laget av vanntett stoff Oxford 240T.
 4. Langtidsbrennende oppvarmings lavvo vedovn Sogra 3.
 5. Sett med bardun (for å sikre teltet til bakken).
 6. Teltplugger.
 7. Midtstanga, 22 mm i diameter.
 8. 2 stk. flyttbare vinduer, 1 stk. myggnett, 2 stk. tette.
 9. Oppbevarings- og transportering veske.
 10. Reparasjonskit (2 stk. av stoff størrelse 20x20 cm.).
 11. Bruksanvisning.

Vinter ekspedisjons telt Mobiba R-34 + Sogra kjøp i Norge i butikk

  En utmerket og trygg familieferie, jakt-  eller fisketur ute i naturen.

  Funksjonalitet:

  • Sesong: Året rundt.
  • Overnattings kapasitet: opptil 5-6 personer.
  • Dimensjoner i den utvided tilstand: 2880х3950х2000 mm.
  • Bo/oppholdsareal: 11.5 kvm.
  • Totalt volum: 16.3 m3.
  • Dimensjoner i pakket tilstand, 1 veske. Størrelse 138x41x40 cm.

  Vindbestandig opp til 40 m/s

  Telt fra Mobiba (MB-22, MB-332, MB-442, MB-552, R-34, R-63, R-75) tåler vindkast opptil 40 m/s forutsatt at teltet er sikret med bardun og tunge gjenstander på produktets ytre forkle.

  Detaljert beskrivelse av teltet R-34

  De viktigste fordelene med vinter helårstelt telt R-34 er:

  1. Stort oppholdsareal gir hele oppvarmet 11,5 kvm.

  2. Små transport dimensjoner og forholdsvis liten vekt. Teltet er pakkes lett i en veske med mål: 120x40x40 cm og total vekt på 28 kg.  
  Ramme delene er laget slik at de ikke kan mistes i snøen eller blir satt opp på en "feil" måte. 
  Kan transporteres med snøscootere eller andre kjøretøy som har en begrensning på vekt og volum av transport bagasje. Teltet har etablert seg godt bland både vanlige turister, familier, fiskere, jegere og de som oppholder seg i Nordlige og under mer ekstreme værforhold.

  3. Vintertelt R-34 i satt opp tilstand har dimensjoner på 2880x3950 x2000 mm (Lengde/bredde/høyde).  

  4. Normalt blir teltet satt opp av 2 personer på ca. 20 min.

  5. R-34 har en solid ramme av metallegering D16t. Diameter på rør er 16 mm.

  6. Døren til vinterteltet R-34 har en forstørret døråpning og er utstyrt med en dobbel hengslet dør. Designet er patentert og har ingen analoger i verden. Våre telt har en spesiell forseglings ventil av døren, som pålitelig isolerer den indre delen fra kald luft utenfra, trekk og gjennomtrengning av støv. Disse dørene kan åpnes og lukkes med en enkel hånd.

  7. Døråpningen er stor nok og gir mulighet å bære ut og inn større gjenstander. Både praktisk og gir bedre sikkerhet om nødvendig å forlate teltet ved fare. Slit utforming holder døren godt lukket og ikke lar vinden “leke med den”, holder døren godt isolert og hindrer regn og snø komme inn i teltet.
  Allikevel  kan døren lukkes og åpnes lett også med stive og frosne hender! Bare med Mobiba telt vil du kunne kjenne fordelene av en svingdør med med hermetisk ventil!  

  9. Dørens funksjonalitet vil ikke bli påvirket av ekstreme kuldegrader ute.

  10. Vinter og helårstelt R-34 har en myggnett på vinduer. På bakveggen av teltet er det et vindu laget av hard transparent PVC (kulderesistent film) med en rullegardin. Vinduet er avtagbart, kan erstattes med en myggnett, eller bare en enkel plug.

  11. Teltets tak har en stor nok vinkel for å minimalisere samling av snø på taket.

  12. I R-34 er det en mulighet til å til å øke motstanden mot snøbelastningen ved å sette opp den medfølgende midtstanga.

  13. Den nedre delen av ytterteltet er utstyrt med en forkle. Ved å legge sand, snø eller steiner på forkleet vil det gi mer tetthet/isolasjon og teltet sikres på en mye bedre måte.

  14. For å hindre vipping av teltet av kraftige vindkast, er produktet utstyrt med et sett med bardun og teltplugger som brukes til å sikre teltet teltet eller festes de omkringliggende steiner og trær.

  15. Teltet er utstyrt med en langtidsbrennende forbrennings vedovn Sogra, som gir konstant forbrenning i opptil 10 timer, og kan også brukes til matlaging. For montering av skorsteins segmenter er teltet utstyrt med rørgjennomføring.

  16.  Teltets gulv laget av tarpaulin, festes med knapper og beskytter mot insekter og fukt fra bakken. Gulv er ikke inkludert og må kjøpes separat.

  17. Vintertur R-34 har en isolerende gulv som holder varmen, er et utmerket tillegg om vinteren. Det gjør det mulig å gå i teltet barbeint eller i tøfler mens ute temperaturer er opp til -25 grader. Ekstrautstyr og må kjøpes separat.

  Vinter ekspedisjons telt Mobiba R-34 + Sogra kjøp i Norge i butikk

  Til R-34 anbefaler vi å bruke i tillegg:

  1. Vedovn Sogra 3 for behagelig opphold når som helst på året. (Følger med produktet).
  2. PU-34 Isolert varmt gulv sett. Du kan gå i tøfler ved -25 °.
  3. Avtagbar Gulv GG-34 for pålitelig isolasjon av telt mot insekter og fukt.
  4. Komfortabel sammenleggbar seng KS-350 for overnatting.
  5. Foldebenk PSN-700.
  6. Sovepose fra Mobiba.

  Maksimal planlegging og godt gjennomføring av en rekke tekniske løsninger i helårs turteltet R-34 i kombinasjon med høy kvalitet av komponenter vil gjøre turen din mest mulig komfortabel, praktisk og trygg. 

  Omtaler

  • Lett & Bærbar

  • Rask montering

  • Høyeffektiv

  • Sikkerhet

  • Komfort og Kvalitet

  • Frakt fra 79,-
  • Rask Levering!
  • Prisløfte
  • Åpent kjøp