Handlekurv

0 varer 0 kr
 • Frakt fra 79,-
 • Rask Levering!
 • Prisløfte
 • Åpent kjøp

Vinter Badstue Telt Mobiba MB-22

Kompakt mobil vinter badstue for hele familien beregnet for vinter, vår, sommer og høst.

Pris: 14000 kr
Farge: 
farge piksel kamuflasje
farge firm kamuflasje

Video

Kompakt mobil badstue for hele familien beregnet for vinter, vår, sommer og høst.

Et mobil telt badstue for spesielle formål. Veldig sterk og stivt produkt med en lukket ramme av kraftige rør på 16 mm. og to-lags telt (dobbeltduk). Dette er bare badstue, altså uten inngangsparti. MB-22 er laget for profesjonelle badstue brukere, for eksempel for å yte badstue tjenester på offentlige badestrender, seminarer om badstue kunst og andre offentlige arrangementer. Det kan drives året rundt både vinter og sommer. Hvis du er en profesjonell badstuer eller driver en campingplass, er MB-22 det perfekte produktet. Den vil betale for seg raskt. Takket være tolags telt og kraftig vedovn Mediana 5, vil du overraske dine besøkende med ekte finsk badstue kvalitet. Det er også ofte kjøpt produkt for dykkere, surfere og jegere som trenger å varme opp raskt i den kalde vinden på en øde strand, uten at kraftig vindkast kan ødelegge teltet. Det anbefales til å kjøpe produktet sammen med sammenleggbare badstue hyller PSN-700 og PSN-400, samt en ekstra modul til vedovn Mediana.

Mobiba Vinter Badstue Telt MB-22 kjøp i Norge i butikk

Følger med MB-22 sett:

 1. Forsterket ramme med diameter på rør 16 mm.
 2. Innerduk til teltet laget av slitesterk stoff Oxford Ripstop.
 3. Ytterdukken til teltet laget av vanntett stoff Oxford 240T.
 4. Badstu vedovn Mediana 5.
 5. Sett med bardun (for å sikre teltet til bakken).
 6. Teltplugger.
 7. Flyttbare vinduer, 1 stk. myggnett, 2 stk. tette.
 8. Oppbevarings- og transportering veske.
 9. Reparasjonskit (2 stk. av stoff størrelse 20x20 cm.).
 10. Bruksanvisning.

Vindbestandig opp til 40 m/s
Telt fra Mobiba (MB-22, MB-332, MB-442, MB-552, R-34, R-63, R-75) tåler vindkast opptil 40 m/s forutsatt at teltet er sikret med bardun og tunge gjenstander på produktets ytre forkle.

Mobiba Vinter Badstue Telt MB-22 kjøp i Norge i butikk

Detaljert beskrivelse av Vinter Badstue Telt Mobiba MB-22:

1. Slitesterk konstruksjon. MB-22 er trolig det tøffeste og mest holdbare produktet av alle produktene som er produsert i dag av Mobiba. Dette forklares med at rammen er laget med rør av metallegering D16T med en diameter på 16 mm inkl. eksterne stål adaptere. Samtidig har produktet relativt kompakte dimensjoner i forhold til resten av profesjonelt serie. Dette teltet kan sammenlignes med valnøttskjell. Det kan forstyrres av en sterke vindkast, men i praksis mister den ikke sin geometri og beholder sin form.

Viktig! Alle de unike egenskapene løser ikke brukeren fra å måtte regelmessig fjerne snøen fra taket under kraftige snøfall. Fordi en kubikkmeter med vått snø veier omtrent ett tonn og ingen telt kan tåle en slik masse. Selv takene på faste konstruksjoner kan kollapse av snøbelastning. Derfor må man ta vare på teltet og regelmessig fjerne snøen på taket.

2. Om konstruksjon. Teltet Mobiba MB-22 som navnet antyder er en dobbeldukk telt med noe avstand mellom dukkene, denne avstanden gir en ekstra luft isolasjonen og forbedrer egenskapene betraktelig. Denne utformingen gjør det mulig å oppnå imponerende badstu forhold som hindrer varmetap når det er kaldest på det meste.

I dag er alle MB-22 utstyrt med et nytt dørtype som er et hengslet system med tetnings ventil. Dette er veldig komfortable doble dører som gir forbedret egenskaper med tanke på inn/ut trafikk gjennom døråpningen. Det er også mulig å forsegle døren forsiktig mot vind og støv fra utsiden. Ytterdøren åpnes utover og den indre døren åpnes innover.

3. Enkel montering. Det kan hevdes at alle vinterteltene i proklassen MB-22 ikke bare har den høyeste relative styrke, men også den enkleste installasjonen. Dette skyldes at teltet har en optimal grunnstørrelse på 2120 x 2160 mm. Teltet kan enkelt settes opp av en person helt uten hjelp med maksimalt monteringstid på 20 minutter!

For sammenligning er montering av de større teltene som MB-332 og MB-442 også mulig alene, men det vil helt klart kreve litt mer innsats. MB-22 er et dobbeltdukk badstue uten noe forrom slik som de andre modellene i samme serien. Omkledning foregår enten i selve badstue, eller i et nærliggende telt, bil osv.

4. Multifunksjonsprodukt. Når man bestemmer seg for kjøp av MB-22 bør avgjørelsen være basert på hvordan du planlegger å bruke produktet. Teltet er perfekt for hytta på fjellet eller som en helårs badstue i hjemme i hagen. Bruk naturen når som helst på året med de store helse fordelene den kommer med. MB-22 vil passe perfekt for isfiskere som behøver å flykte fra vinden og kulden. Om ønskelig kan teltet brukes som en overnatting telt på turen.

5. Bruksområde. Av vår erfaring kan MB-22 brukes når som helst på året for lengre og kortere bilturer ut i naturen. Mange brukere setter den opp på gårdsplassen eller i hagen hjemme. For å ikke snakke om at denne passer perfekt på en fjellhytte under Jule eller Påske -ferie. Det er tilfeller når dykkere eller fridykkere kjøper teltet for deres behov om vinteren da dem kan holde varmen mellom rundene eller for å kunne ta på deg en våtdrakt.

6. Komplett vedovn løsning. Mobiba MB-22 utstyres med badstu vedovn Mediana som standard. Det er nok denne ovnen som gir deg de mest riktige badstu parametrene ikke bare om sommeren, men også om vinteren. Med en betingelse om at i vinter kreves et isolerende gulv, slik at varmetapet ikke blir for stort fra bakken eller snøen/isen under. Teltet kan utstyres med Sogra langtidsbrennende vedovn, som gir brenner i opptil 10 timer på en lading med ved.

7. Riktig bruk av vedovnen! Det skal påpekes at ovner som brukes i Mobiba mobile badstuer, som alle andre ovner for normal drift krever lufttilførsel. På telt veggen ved ovnen er det derfor en ventilasjonsluke. Den kan ikke lukkes selv under drift om vinteren. Ellers vil ovnen begynne å "choke" og miste opptil halvparten av sin kapasitet. Paradoksalt nok vil det bli varmere i teltet om luken er åpen selv om vinteren. Hvis du lukker det, faller effekten i ovnen umiddelbart og merkbart ned.

8. Tvangsventilasjon til ovnen. Luften som “suges” inn i teltet gjennom lukeventilasjonen kommer ikke bare i askeskuffen og deretter under risten. Denne kaldluften trekkes også inn under konvektoren. Passerer mellom konvektorpanelene og varmeboksen til ovnen, det oppvarmer og skaper en varm, oksygenrik badstu atmosfære der ikke bare barn, kvinner, men også eldre føler seg bra. Husk at ventilasjonsluken ikke kan lukkes når ovnen er i bruk. Ventilasjonsluken kan bare lukkes om teltet brukes uten vedovn, bare som et ly, akkurat som et vanlig turtelt.

9. Ytterligere takbeskyttelse MB-22. Det er også nødvendig å huske at Mediana 5 vedovnen er utstyrt med en gnistfanger, som sikkert separerer store partikler fra gassflammen før de går gjennom skorsteinen. Men under drift av ovnen blir sot uunngåelig avsatt på skorsteinens indre overflate, som må rengjøres regelmessig. Det er ønskelig at man renser pipa etter hvert enkelt bruk av ovnen. Hvis ikke soten fjernes regelmessig, så vil sotflakene som tidligere samlet seg opp i røret etter gnistfangeren bli varme og kan flytte seg ut av røret og lage hull i duken. Dette skjer når Mobiba badstue begynner å bli brukt som en stasjonært badstue på gårdsplassen eller hytta. En slags bruk og forlatt konsept. Dette vil aldri skje om man renser pipe regelmessig. Det er veldig enkelt og tar bare noen få minutter.

10. Komfortabel bruk av MB-22. Om alt er gjort riktig vil du bli overrasket over hvor enkelt du kan slappe av med et mobilt badstue ute i naturen. En tanke som vil dukke opp da: "Hvordan klarte vi oss uten Mobiba tidligere?" Bare tenk på hvordan du som regel slapper av i naturen? Hvor mange mennesker reiser med deg, hvor mange dager reiser du vanligvis i året? Kanskje trenger du et badstue til hytte? I veldig mange av tilfellene kommer Mobiba MB-22 å være den perfekte løsningen.

Mobiba Vinter Badstue Telt MB-22 kjøp i Norge i butikk

I teltet Mobiba MB-22 fryser du definitivt ikke. En dobbeltdukk telt med en vedovn og et sett med isolerende gulv vil gi deg komfortable forhold selv ved -35° C!

Til MB-22 anbefaler vi å bruke i tillegg:

For overnatting og overnatting (inkludert om vinteren):

 1. Sogra 3 lavvo vedovnen for en komfortabel overnatting når som helst på året.
 2. Sett med varme isolere gulv "PU-22/10". Kan gå i tøfler ved -25° C.
 3. Mobiba sovepose.

For badstubruk:

 1. Badstu vedovn Mediana 5 (følger med).
 2. Alternativt: Badstu dampgenererende vedovn med aktiv forbrenning KC-3.
 3. Sammenleggbar høy badstubenk PSN-700.
 4. Sammenleggbar lav badstubenk PSN-400.

Maksimal rimelighet og en rekke revolusjonerende tekniske løsninger i vinter badstu telt Mobiba MB-22, i kombinasjon med komponenter av høy kvalitet vil gjøre ekspedisjon, hytte, jakt, fiske -tur til en praktisk, komfortabelt, minneverdig og trygt opplevelse :)

Omtaler

 • Lett & Bærbar

 • Rask montering

 • Høyeffektiv

 • Sikkerhet

 • Komfort og Kvalitet

 • Frakt fra 79,-
 • Rask Levering!
 • Prisløfte
 • Åpent kjøp