Handlekurv

0 varer 0 kr
 • Frakt fra 79,-
 • Rask Levering!
 • Prisløfte
 • Åpent kjøp

Ryggsekk Badstue Telt Mobiba RB-200 (ikke lagervare)

Kompakt og lett ryggsekkbadstu Mobiba RB-200 «Kajfandra K5» er ideell for fot og -fjellturer. Det er et teknologisk gjennombrudd for naturglade personer!

Pris: 7000 kr
Farge: 

Video

Kompakt og lett ryggsekkbadstu Mobiba RB-200 «Kajfandra» er ideell for fot og -fjellturer. Det er et teknologisk gjennombrudd for naturglade personer!

Mobiba RB-200 ryggsekkbadstu vil appellere til enhver turist! I dag er det vårt mest mobile og lett badstu i verden! Et sett med telt RB-200 + dampgenererende vedovn er plassert i en liten (42 x 55 x 27 cm) ryggsekk! og veier herligheten bare utrolige 12,5 kg!!!

Ja Ja! Teltet og ovnen veier bare 12,5 kg tilsammen. Ultra transformer vedovnen er utstyrt med varmt vannstank og damp generator i et. Samtidig den lille vekten av settet ikke påvirker badstu egenskapene inne. Den kraftige dampgenererende vedovnen skaper fantastiske badstu atmosfære.

Og kostnaden for dette settet (badstutelt + ovn med dampgenerator + praktisk ryggsekk) bare 7000!!! Slik kombinasjon av kompakthet av transport dimensjoner, nyttige egenskaper og attraktivt prisen vil du ikke kunne møte noen andre steder. RyggsekkBadstu er en teltbadstue av en ny generasjon, en badstu fra det XXII århundre.

Mobiba Ryggsekk Badstue Telt RB-170 kjøp i Norge i butikk

NB! Dampgenererende vedovn er inkludert i prisen.

Leveringsset:

 • Telt RB-200 av solid vanntett stoff Oxford 240T
 • Dampgenererende ovn
 • Romslig og praktisk ryggsekk 

Beskrivelse:

 • Dimensjoner i utvidet tilstand: 2000 x 2000 x 1700 mm.
 • Stort vindu på teltet i størrelse 670 x 670 mm.
 • Dimensjoner av ryggsekk (telt + ovn): 40 x 45 x 27 cm.
 • Total vekt: 12,5 kg.
 • Badstu/rom-kapasitet: 3 personer.

Hvor mobilt er egentlig Ryggsekk badstu?
Hvilke mobile badstuetelt er mer mobile enn alle andre?

Mobiba sine mobile badstuer gir deg en unik mulighet å ta med badstue til steder man kunne ikke drømme om før. Kunne du tenke deg å oppleve badstu på toppen av et fjell, i nærheten av en bekk eller fjellinnsjø, eller andre steder som kan ikke nåes med en bil? 

I dag har Mobiba oppfunnet og startet produksjon av VERDENS FØRSTE MOBILE RYGGSEKK BADSTUE som er en funksjonell sett bestående av telt, vedovn og en ryggsekk med totalvekt på 12,5 kg!!!

Mobiba RB-200 vil appellere til enhver som er glad i friluftsliv og rett å slett å være ute i naturen!
Mobile ryggsekkbadstu Mobiba RB-200 er en teknologisk gjennombrudd og blir verdens letteste mobil badstu, første og eneste i verden “RYGGSEKK BADSTUE”.

Ultra kompakt telt og ovn Gigue 2 er utstyrt med varmtvannstank og dampgenerator.

Den kraftige dampgenererende ovn “Gigue 2” skaper fantastisk ekte og behagelig badstu forhold.

Settet er en utrolig kombinasjon av ekte badstu kvalitet og kompakt innpakning. Dette er et nytt ord innen badstuteknologi som gir frihet til en veldig veldig attraktiv pris!

Selskapet Mobiba har implementert i badstue telt Mobiba RB-200 en rekke tekniske løsninger som vil gjøre turen enklere. Badstu elskere kan oppleve ekte badstu og skape minneverdige opplevelser fra jakt, fiske eller rekreasjonsturer på en behagelig, trygg og minneverdig måte fra steder som er vanskelig å nå til fots.

Mobiba Ryggsekk Badstue Telt RB-170 kjøp i Norge i butikk

Hva får man med på kjøpet av Mobiba RB-200.

1.Liten vekt
Produktet Mobiba RB-200 består av et telt, badstuovn Gigue og en ryggsekk for praktisk transport. Den totale vekten på settet er bare 12,5 kg!

2. Vanntett telt
Telt Mobiba RB-200 er laget av vanntett stoff Oxford 240 T. Det beskytter mot regn og kraftig vind. I tillegg til at Oxford 240 T blir ikke deformert under påvirkning av høye temperaturer.

3. Effektiv forbrenning i badstuovn Gigue
Ovnen Gigue 2 inkluderer: sammenleggbar ovn, 5 segmenter med skorsteinen, 1 segment av skorsteinen-super oppvarmer, kran for tanken, avtagbart understøtte, festninger(fester sikkert vanntanken med ovn) og beskyttende ryggsekk for ovnen.

4. Dampgenererende modul i ovnen Gigue
Ovn Gigue av type aktiv forbrenning inkluderer et segment av skorstein som fungerer som en dampgenerator, som gir utmerket damp, både sunn for huden og menneskers helse. Skaper et behagelig badstu atmosfære hvor som helst.

5. Riktig badstu temperatur
Passende volum av telt i kombinasjon med en kraftig dampgenererende vedovn Gigue gir en rask oppvarming opp til 80-120 ° i badstu.

6. Størrelse
Samlet størrelse i brettet tilstand 40x45x27 cm.
Ryggsekk størrelse: 42x5x27 cm.

7. Sikker ramme av duraluminium-metall legering
Den mobile ryggsekk badstue telt har en lett ramme laget av solid aluminium-metall legering d16t, som er motstandsdyktig mot sterk vind og andre belastninger. Diameter på rørene er 10 mm.

8. Ultra kompakt ovn Gigue 2
Kraftig dampgenererende ovn Gigue veier bare 7,25 kg!
Hele settet i sammenpakket tilstand har dimensjoner: høyde 400 mm., diameter 260 mm. Samtidig som den er utstyrt med en varmtvannstank og en dampgenerator.

9. Varmtvannstanken kran til ovn Gigue
Ovnen Gigue har en kran for varmtvannstank. Dermed har man nok vann for enten mat, te eller ved og blande med litt kaldt vann for å vaske seg etter en lang tur.
 
10. Rask oppsett på 10 minutter
Hele settet settes opp på bare 10 minutter. Stabilitet, stivhet og enkel montering er de grunnleggende og svært viktige prinsipper for ryggsekkbadstu Mobiba RB-200.

Mobiba RB-200 er godt likt for sine praktiske egenskaper, høy kvalitet og utførelse.
En tenåring eller noen som ikke har så mye erfaring med montering av telt kan enkelt montere den på kort tid. Lett, kompakt og praktisk.

Omtaler

 • Lett & Bærbar

 • Rask montering

 • Høyeffektiv

 • Sikkerhet

 • Komfort og Kvalitet

 • Frakt fra 79,-
 • Rask Levering!
 • Prisløfte
 • Åpent kjøp